Μελίνα Ασλανίδου: Βρήκαμε φωτογραφία της χωρίς καθόλου μακιγιάζ!

Μελίνα Ασλανίδου: Δες πώς είναι χωρίς καθόλου μακιγιάζ!Η Μελίνα Ασλανίδου τόλμησε κι έκανε αυτό που πολλές δεν θα τολμούσαν. Ανέβασε φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram χωρίς καθόλου μακιγιάζ! Ούτε βάση, ούτε ένα μολύβι, ούτε τίποτα.

Στην επίμαχη φωτογραφία βλέπουμε τη Μελίνα Ασλανίδου με τον φίλο της Κώστα και στη λεζάντα διαβάζουμε: «S agapw filos kostas kane xxxx miss you». 

2,585 favs μάζεψε η Μελίνα Ασλανίδου για τη φυσική της ομορφιά και το χαμόγελο της, ενώ τα comment για το πόσο όμορφη είναι χωρίς make up της έπεσαν βροχή!

https://igcdn-photos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t51.2885-15/11417463_520300051472397_1726162025_n.jpg

Και τώρα ας κάτσουμε να σκεφτούμε. Η Μελίνα Ασλανίδου όπως είχες δει είχε δηλώσει στο περιοδικό «ΟΚ»: «Όταν με βλέπει κανείς από κοντά, μου λέει ότι μοιάζω 25 χρονών. Από την εικόνα που έχουν για εμένα από την τηλεόραση με κάνουν 35αρα. Αν παρατηρήσει κανένας την ενέργεια που διαθέτω θα νομίζει ότι είμαι 20».

Εσύ πόσο κάνεις την Μελίνα Ασλανίδου;

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *