Μέσα στα 6 πολυτελή σπίτια του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ -Η έπαυλη στο Λονδίνο & το εξοχικό στις Μπαχάμες [εικόνες]

mariaolympia708

Μία σειρά από πανάκριβα, πολυτελή ακίνητα έχουν στην κατοχή του ή νοικιάζουν ο γιος του τέως βασιλιάς της Ελλάδας,  Παύλος Γλιξμπουργκ και η σύζυγος του Μαρί Σαντάλ.

Και μπορεί το ζεύγος να βγάζει στο Instagram μόνο τις σημαντικές στιγμές της ζωής τους, αλλά τα παιδιά τους φροντίζουν να ανεβάζουν σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες αποκαλύπτοντας έτσι το εσωτερικών των χλιδάτων κατοικιών τους.

Η Μαρία Ολυμπία, μεγαλύτερη κόρη του Παύλου Γλιξμπουργκ και της Μαρί ΣαντάλΗ Μαρία Ολυμπία, μεγαλύτερη κόρη του Παύλου Γλιξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ

Η Daily Mail, λοιπόν, συγκέντρωσε όλες τις φωτογραφίες που έχουν ανέβει κατά καιρούς στους λογαριασμούς Instagram της οικογένειας και δείχνουν το εσωτερικό τόσο στο σπίτι τους στο Λονδίνο και στην Νέα Υόρκη, όσο και αυτό των εξοχικών τους κατοικιών σε Βρετανία και Μπαχάμες.

Λονδίνο

Το ζευγάρι μετακόμισε από την Νέα Υόρκη στο Λονδίνο το 2004 για χάρη της εκπαίδευσης των παιδιών τους , όπου και αγόρασαν ένα σικάτο σπίτι στον ακριβότερο δρόμο του Τσέλσι, εκεί μάλιστα όπου έχει σπίτι και ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς αξίας 100 εκατ. δολαρίων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα μάλιστα, το κόστος ενός ακινήτου στον συγκεκριμένο δρόμο ξεκινά από 2,5 εκατ. δολάρια και πάνω.

Το εσωτερικό της κατοικίας των Γλίξμπουργκ στο Λονδίνο είναι διακοσμημένο από τον πασίγνωστο διακοσμητή εσωτερικών χώρων François Catroux και περιλαμβάνει κομμάτια από τον μοντέρνο καλλιτέχνη Herve van der Straeten, ο οποίος είναι γνωστός για τις ξύλινες δημιουργίες του.

Η Μαρία Ολυμπία με τον αδελφό τηςΗ Μαρία Ολυμπία με τον αδελφό της

Στο ευρύχωρο σαλόνι του σπιτιού αυτό που ξεχωρίζει είναι ένα πιάνο, το οποίο είναι στολισμένο πάντα με μαύρα, λευκά και γκρι βάζα και φρέσκα λουλούδια.

Εντυπωσιακός είναι και ο κήπος, ο οποίος είναι στολισμένος μάλιστα με δύο καλοσχηματισμένους θάμνους και ένα γλυπτό σε σχήμα φιδιού.

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με τον εγγονό του Κωνσταντίνο- ΑλέξηΟ τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με τον εγγονό του Κωνσταντίνο- Αλέξη

Γιορκσάιρ

Οσο για το εξοχικό της κοσμικής οικογενείας, αυτό βρίσκεται στο Γιορκσάιρ (στην κομητεία του Γιορκ), όπου συνήθως επισκέπτονται τα Σαββατοκύριακα, όσο μένουν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, ΑχιλλέαςΟ γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, Αχιλλέας

Πρόκειται για ένα κυνηγετικό καταφύγιο σε μία έκταση 32.000 στρεμμάτων και είναι  το ιδανικό μέρος τόσο για κυνήγι, όσο και για περιπλάνηση στην φύση.

Αλλωστε η ίδια η Μαρί Σαντάλ είχε πει πόσο πολύ απολαμβάνει την εξοχή όταν πάει στο Γιορκσάιρ.

«Είμαι λάτρης και της πόλη και της εξοχής», είχε αναφέρει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Ο Παύλος Γλιξμπουργκ με τον γιο του ΑχιλλέαΟ Παύλος Γλιξμπουργκ με τον γιο του Αχιλλέα

Κοτσγουόλντς

Βέβαια το μέρος της ευτυχία, τουλάχιστον για την Μαρία Ολυμπία είναι το Κοτσγουόλντς, μία περιοχή ανατολικά της Οξφόρδης.

Εκεί άλλωστε η ίδια διοργάνωσε και τα 21α  γενέθλιά της με θέμα «μοντέρνα επανάσταση».

Αυτό πάντως που ξεχωρίζει στο σπίτι των Γλίξμπουργκ στο Κοτσγουόλντς είναι η πανέμορφη θέα από την οικία τους, όπου φαίνεται ένας τεράστιος καταπράσινος κήπος και μετά απέραντη πεδιάδα.

Εντυπωσιακή είναι μάλιστα και η υπαίθρια τραπεζαρία της οικογένειας με τους λευκούς καναπέδες να σε κάνουν να θέλεις να καθίσεις εκεί με τις ώρες και να χαθείς στο πράσινο τοπίο.

Νέα Υόρκη

Εκεί οι οικογένεια είναι χωρισμένη σε δύο σπίτια, το ένα στο Σόχο και το άλλο στο Μανχάταν.

Η Μαρί ΣαντάλΗ Μαρί Σαντάλ

Από την μία, λοιπόν, η Μαρία Ολυμπία μένει σε ένα πολυτελές διαμέρισμα στο Σόχο όπου ακόμη κι ένα δίκλινο διαμέρισμα νοικιάζεται 9.000 ευρώ τον μήνα μαζί με άλλες παροχές όπως γυμναστήριο και χώρο για ηλιοθεραπεία.

Από την άλλη, η Μαρί Σαντάλ και ο Παύλος Γλιξμπουργκ έχουν μετακομίσει ένα κομψό σπίτι στο Μανχάταν στο οποίο υπερτερεί η μίνιμαλ διακόσμηση, καθώς στο σαλόνι υπάρχουν μονόχρωμα έπιπλα, κεριά και βιβλία μόδας.

Μπαχάμες

Η οικογένεια διαθέτει επίσης και μία εξοχική κατοικία στις Μπαχάμες και συγκεκριμένα στο ιδιωτικό νησί, Χάρμπουρ, το οποίο φημίζεται για τις ροζ αμμουδιές του.

Εκεί οι Γλίξμπουργκ είχαν περάσει μάλιστα Χριστούγεννα μαζί με συγγενείς και φίλους.

iefimerida.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...