«Καρντάσιανς» ήταν… και πέρασαν!

Τελικά η… μαγιά, ή μάλλον η παρέα δεν «έδεσε» και έτσι φέτος θα ολοκληρώσουν την τηλεοπτική τους παρουσία. Αν και στον ΑΝΤ1 ποντάριζαν πολύ στα «Καρντάσιανς» πιστεύοντας ότι θα κερδίσουν τους τηλεθεατές έπεσαν έξω στις ελπίδες τους παρά τις προσπάθειες που έκαναν.

Η παρέα των Γρηγόρη Αρναούτογλου, Μαρίας Μπεκατώρου και Δημήτρη Σταρόβα δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα και είναι πλέον… κοινό μυστικό στο κανάλι του Αμαρουσίου ότι δεν θα πάρει το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν.

Άλλωστε ο ίδιος ο Αρναούτογλου που… ηγείται της παρέας το έχει πει απέξω απέξω αφού είναι κάτι που έχουν συζητήσει και με τη διοίκηση του σταθμού. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα σε συνάντηση που έγινε προσπάθησαν να βρουν τρόπους για να προσελκύσουν τους τηλεθεατές μπας και… σηκωθούν λίγο ψηλότερα οι δείκτες τηλεθέασης, ενώ στην αναζήτηση των αιτιών που η εκπομπή δεν πέρασε στο τηλεοπτικό κοινό όλοι συμφώνησαν ότι «η παρέα δεν έδεσε»! Αν και οι τρεις παρουσιαστές έχουν έντονες προσωπικότητες η συνύπαρξή τους στο πλατό της εκπομπής δεν ήταν αυτό που θέλησαν να βγάλουν προς τα έξω αφού δεν κατάφεραν να δώσουν στους τηλεθεατές τη ζητούμενη «παρεΐστικη ατμόσφαιρα»!

Η… ανησυχία στο μάτι του Γρηγόρη Αρναούτογλου και ο εμφανής εκνευρισμός του όταν μία… μύγα στο πλατό δεν πετούσε έτσι όπως ήθελε έκανε πέρα αρκετές φορές τον αυθορμητισμό και την τσαχπινιά της Μαρίας Μπεκατώρου, ενώ την ίδια ώρα χάνονταν οι χαλαρές αλλά έξυπνες τις περισσότερες φορές ατάκες του Δημήτρη Σταρόβα. Από τη μία εκνευρισμός και από την άλλη… χαλαρά. Από τη μία οργάνωση και από την άλλη… άνεση! Και στη μέση το αμήχανο κοινό να χειροκροτεί στο πλατό ενώ οι τηλεθεατές… την έκαναν για αλλού.

Το «πρωινό κλίμα και ατμόσφαιρα» που προσπάθησαν να δώσουν στη βραδινή εκπομπή δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα με αποτέλεσμα όπως φαίνεται να… τσινάνε και οι ίδιοι οι παρουσιαστές για την συνύπαρξή τους στο πλατό. Μία συνύπαρξη που φέτος όπως φαίνεται λοιπόν θα είναι η τελευταία της χρονιά αφού ήδη… κάποιοι από αυτούς έχουν μιλήσει με τα στελέχη του ΑΝΤ1 για καινούργια πράγματα αποφασισμένοι να κάνουν το επόμενο βήμα αφήνοντας πίσω τους τα «Καρνάσιανς»…!

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *