ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ….Το ποτό του Τσίπρα στο Μαξίμου μέσα από 34 καρέ -Χαμόγελα, πηγαδάκια, τσιγάρο, ποτό και πιάνο [εικόνες]

max-voul-34

Μπορεί την Πέμπτη το βράδυ, δημοσιογράφοι και φωτογράφοι να αποκλείστηκαν από τη «γιορτή» στο Μέγαρο Μαξίμου και οι φωτογραφίες από τα όσα εκτυλίχθηκαν στο εσωτερικό του να ήταν απειροελάχιστες, ωστόσο, μια μέρα μετά, το ίδιο το πρωθυπουργικό γραφείο δίνει μια γεύση από το κλίμα.

Στα καρέ που δίνει στη δημοσιότητα το Μέγαρο Μαξίμου το κοινό χαρακτηριστικό όλων είναι τα χαμόγελα: Βουλευτές, υπουργοί και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με ένα ποτό σε πλαστικό ποτήρι στο χέρι, χαμογελούν, όχι μόνο για χάρη του φακού αλλά και στα πηγαδάκια πουι έχουν στηθεί εντός και εκτός πρωθυπουργικής οικίας.

Οι περισσότεροι βουλευτές, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, στάθηκαν στον κήπο, πίνοντας το ποτό τους και τσιμπώντας από τα συνοδευτικά, (τυροπιτάκια, κοτοπιτάκια, μπόμπες). Φυσικά επίκεντρο ήταν ο κ. Τσίπρας ο οποίος πήγε σε όλα τα πηγαδάκια που είχαν στήσει οι βουλευτές του, και αυτοί των ΑΝΕΛ, μίλησε μαζί τους, αναλύοντας την οικονομική κατάσταση και τα φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας.

Το κλίμα, όπως επιβεβαιώνουν και οι φωτογραφίες, ήταν χαλαρό, με τα χαμόγελα να περισσεύουν. Μάλιστα, ο πρωθυπουργός έβγαλε και selfie με τις γυναίκες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες προφανώς του το ζήτησαν.

Ωστόσο, το… κέφι λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο εσωτερικό του Μεγάρου Μαξίμου όταν στο πιάνο που βρίσκεται στο κτίριο κάθισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Ζουράρις με την Ελενα Κουντουρά να τον συνοδεύει στη φωνή. Γύρω από το πιάνο μαζεύτηκαν και άλλοι βουλευτές αλλά και υπουργοί, μεταξύ αυτών ο Χρήστος Μαντάς, κρατώντας ένα τσιγάρο στο χέρι και ο Αλέκος Φλαμπουράρης με το ποτό του. Σύμφωνα με πληροφορίες οι νότες του «Ασε με να φύγω…» που έπαιζε ο κ. Ζουράρις στο πιάνο ακούγονταν μέχρι έξω, ακολούθησε το «Σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει», ενώ ο βουλευτής των ΑΝΕΛ έπαιξε και αντάρτικα τραγούδια, αλλά και Μπιθικώτση, όπως το «Στη Δραπετσώνα πια δεν έχουμε ζωή».

Το πιάνο πλησίασε κάποια στιγμή και ο πρωθυπουργός και αστειευόμενος του είπε: «Η τελευταία φορά που έπαιξε πιάνο εδώ κάποιος ήταν ο Βαρουφάκης. Κανόνισε!».

Λίγο μετά τις 23:00 οι βουλευτές άρχισαν να αποχωρούν, ενώ ο πρωθυπουργός έσπευσε να βγάλει αναμνηστικές φωτογραφίες με τις γυναίκες βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Βέβαια, το ποτό δεν έληξε για όλους, αφού ο Αλέξης Τσίπρας μετά τα μεσάνυχτα, μαζί με τους 35άρηδες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, συνέχισαν το ποτό τους σε γνωστό στέκι του Κολωνακίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *