Και τα κοντά νύχια έχουν δικαίωμα στο nail art

nails_13

Η αδερφή μου είναι σε σχολή αισθητικής και έχει μάθει να βάζει ακρυλικά νύχια με τιπς. Εκείνη τα βάζει τώρα περίπου ένα χρόνο οπότε αποφάσισα πως αφού τρώω συνέχεια τα δικά μου νύχια να βάλω και εγώ. Τα τιπς όμως είναι πολύ μακριά ώστε όταν τα κολλήσεις στα δικά σου να τα κόψεις στο επιθυμητό μήκος. Όταν έβαλε τα δικά μου και της έλεγα να μου τα κόψει κοντά, δεν ήθελε. Ήθελε να είναι μακριά. Εμένα όμως δεν μου αρέσουν τα μακριά νύχια και αν και ψεύτικα ήθελα να είναι αρκετά κοντά. Ξέρω λοιπόν πως δεν είμαι η μόνη γυναίκα που προτιμάει τα κοντά νύχια γι’ αυτό εδώ θα βρεις τα κατάλληλα nail art!

Spice it up με ένα νύχι διαφορετικό. Ένα νύχι που θα είναι άσπρο με μαύρη ζιγκ ζαγκ γραμμή νύχια εμπνευσμένα από το Tumblr.

Δοκίμασε να αλλάξεις δύο νύχια αυτή τη φορά! Στο ένα πρόσθεσε δύο άσπρες γωνίες και στο άλλο βάλε το glitter μανό που σου είχε ξεμείνει από τα Χριστούγεννα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλα τα μανό σου όλο τον χρόνο.

Είσαι του πιο κλασσικού αλλά θέλεις και λίγο glamour στη ζωή σου; Κανένα πρόβλημα. Βάψε τα νύχια σε ένα παστέλ ροζ χρώμα και κάνε το half moon με χρυσό glitter. Πιο glamorous από αυτό δεν γίνεται!

Είσαι όμως πιο minimalistic; Δοκίμασε το dotting. Σε αυτή την εκδοχή θα κάνεις δύο γραμμές από διαφορετικά χρώματα πάνω σε ματ βερνίκι νυχιών.

Ακόμα σου φαίνεται δύσκολο το dotting; Είναι τόσο απλό! Χρησιμοποιείς μόνο την άκρη της φουρκέτας και έτσι πετυχαίνεις την πιο καλοσχηματισμένη τελεία ever!

 

.followme.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *