Η πτώση ενός θρύλου: Ο Μπολτ «κατέρρευσε» στην τελευταία κούρσα της καριέρας του

bolt-traumatismos-696x392

Σοκαρισμένοι παρακολουθήσαμε το χειρότερο δυνατό σενάριο, με τον Γιουσέιν Μπολτ να τερματίζει την καριέρα του χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να τερματίσει στην τελευταία του κούρσα στα 4×100μ. λόγω τραυματισμού.

Ο Τζαμαϊκανός ήταν τελευταίος στη σειρά και στην αλλαγή ήταν εξαιρετικός, παίρνοντας τη σκυτάλη τη στιγμή που ο Αμερικανός Κρίστιαν Κόουλμαν είχε ένα μικρό προβάδισμα.

Ο ταχύτερος άνθρωπος στον κόσμο έφυγε δυνατά και έδειχνε ικανός να καλύψει τη διαφορά όταν στα 20μ. ένιωσε ενόχληση και εγκατέλειψε τον αγώνα αδυνατώντας να συνεχίσει και αδυνατώντας να πιστέψει ότι η καριέρα του έκλεισε με τον πλέον άδοξο τρόπο.

Τη νίκη κατέκτησε η ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας με τους Ουτζάχ, Τζέμιλι, Τάλμποτ και Μίτσελ-Μπλέικ με 37.47, το οποίο είναι κορυφαία φετινή επίδοση, ακολούθησε η ομάδα των ΗΠΑ με 37.52 και τρίτη ομάδα της Ιαπωνίας με 38.04

H τελευταία φορά που η Μ. Βρετανία πανηγύρισε νίκη στην 4×100μ. ήταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Ο άνθρωπος αστραπή αποχώρησε από το γήπεδο κουτσαίνοντας, εν μέσω επευφημιών, οι οποίες όμως αυτή τη φορά δεν ήταν για εκείνον, αλλά για την ομάδα της οικοδέσποινας Μ. Βρετανίας.

Πηγή: gazzetta.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *