Η μίνι φούστα κάνει δυνατή επανεμφάνιση -Βρήκαμε τους καλύτερους συνδυασμούς για chic εμφανίσεις

miniskirt-708

Αυτό το ρούχο έφερε επάνασταση στην βιομηχανία της μόδας. Έγινε σύμβολο.

Η μίνι φούστα έκανε εμφάνιση στα 60s και έκτοτε η διαδρομή της μέσα στο χρόνο κάνει διαφορετικές στάσεις στους δρόμους του στιλ.

H μίνι φούστα δεν έφυγε ποτέ από τη μόδα γιατί απλά αυτό το ρούχο είναι από μόνο του ένα σημαντικό της κεφάλαιό της. Οσα χρόνια κι αν περάσουν συνεχίζει να μας εκπλήσσει με τον τρόπο που εκφράζει τη δυναμική της στις εμφανίσεις μας.

Το μήκος αυτής της φούστας εναλλάσσεται και προσαρμόζεται στη στιλιστική ταυτότητα κάθε γυναίκας. Είναι θηλυκή, μπορεί να γίνει πολύ τολμηρή, ένα όπλο γοητείας: αρκεί βέβαια να φορεθεί σωστά.

Η άνοδος της μίνι φούστας αυτή τη σεζόν είναι αδιαμφισβήτητη αρκεί να βάλουμε στο μικροσκόπιο τις δημιουργίες μεγάλων οίκων στις εβδομάδες μόδας και βέβαια τις εμφανίσεις των γυναικών- trendsetters: διάσημων fashion bloggers και σχεδιαστριών σε όλο τον κόσμο.

H μίνι φούστα τη φετινή σεζόν είναι δερμάτινη, μπορεί να έχει έντονα prints ή παγιέτες, συνδυάζεται με πούκαμισο, με blazer, με cardigan ζακέτα, με καρό σακάκι, με leather jacket, με πλεκτό πουλόβερ, με ένα T-Shirt, με μαύρο καλσόν ή καλσόν σε έντονο χρώμα. Mπορεί να φορεθεί με ankle boots ή kitten heel booties, με ψηλοτάκουνα πέδιλα ή γόβες, με over the knee μπότες, flat ή mules.

Η φετινή σεζόν προστάζει στιλιστικούς πειραματισμούς. Πριν, όμως, προχωρήσετε σε αυτούς σκεφτείτε τι ταιριάζει καλύτερα στο σωματότυπό σας και πόσο μια τέτοια επιλογή μπορεί να αναδείξει τα δυνατά του σημεία. Η μίνι φούστα μπορεί να γίνει μια πολύ δυνατή λεπτομέρεια του look σας αλλά ο λανθασμένος συνδυασμός της μπορεί να οδηγήσει σε ασυγχώρητο στιλιστικό ατόπημα.

Δείτε τους συνδυσμούς που ακολουθούν:

Gucci
Gucci

Balmain

Elie Saab

Guy Laroche

Alexa Chung

Alicia Vikander

Chloë Sevigny

Jourdan Dunn

Miroslava Duma

Zara


Saint Laurent

Saint Laurent

Marc Jacobs

Mango

Courrèges

Chloe

Gucci

Gucci

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *