Εργασίες συντήρησης της Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας την Τετάρτη και την Πέμπτη

ergasieskataskeusi-660x330

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι οδηγοί που θα κινούνται στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, την 21η και 22/12/2016, λόγω έργων

συντήρησης επί της Ε.Ο. 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας  θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τις επόμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα, εργασίες αντικατάστασης κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016 έως και την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016, στο οδικό τμήμα της περιοχής μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Διαβατών (ΑΚ2, στο 9,5 χλμ. περίπου) μέχρι τη Χαλκηδόνα, στην κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Χαλκηδόνα, στη νησίδα και τις οριογραμμές της οδού.

Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 07:00 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας  κατά τη διάρκεια των εργασιών.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...