Επιμελητήριο Καστοριάς: Συμμετοχή επιχειρήσεων στην 83η ΔΕΘ με επιδότηση 100%

1-3

Σε συνέχεια των προηγούμενων επιτυχημένων συμμετοχών του Επιμελητηρίου μας, με επιδότηση των  μελών του, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, σας προσκαλούμε και φέτος να μετάσχετε στο σταντ του Επιμελητηρίου μας που μαζί με τα λοιπά Επιμελητήρια της χώρας, που θα φιλοξενηθεί στον εκθεσιακό χώρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, περίπτερα 2 και 3, στην  83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί στις 8-16 Σεπτεμβρίου 2018.

Στη φετινή 83η ΔΕΘ, με συμμετέχουσα τιμώμενη χώρα τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, θα λάβουν μέρος αμερικανικές εταιρείες  τεράστιου βεληνεκούς όπως Microsoft, Google, Cisco, Coca Cola και Lockheed Martin, ενώ παράλληλα, πλήθος εκδηλώσεων θα πλαισιώνουν την συμμετοχή αυτή.

Η επιδότηση για τις επιχειρήσεις του χώρου ενοικίασης ανέρχεται σε ποσοστό 100 %. Οι επιχειρήσεις θα επιβαρυνθούν μόνο το κόστος βασικής κατασκευής του περιπτέρου που ανέρχεται σε 150 € για 6 τ.μ.  ( το κόστος τυχόν επιπλέον εξοπλισμού δεν συμπεριλαμβάνετε) .

Παρακαλούνται τα μέλη του Επιμελητηρίου Καστοριάς που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Έκθεση, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας Αίτηση Συμμετοχής (με σφραγίδα επιχείρησης και υπογραφή) έως την  Παρασκευή  10 Αυγούστου στο Επιμελητήριο Καστοριάς. Η αίτηση συμμετοχής έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Καστοριάς www.kastoriachamber.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Επιμελητηρίου Καστοριάς τηλ.επικ. 2467028981

ΕΚ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

Κατεβάστε την ΑΙΤΗΣΗ

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...