ΕΞΕΔΩΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΔΟΥΡΟΥ Συνέχεια στο θρίλερ με το ντοκιμαντέρ και τον Πλούταρχο -Τι απαντά η περιφέρεια Πηγή: Συνέχεια στο θρίλερ με το ντοκιμαντέρ και τον Πλούταρχο -Τι απαντά η περιφέρεια

Συνέχεια στο θρίλερ με το ντοκιμαντέρ και τον Πλούταρχο -Τι απαντά η περιφέρεια

Θέση στο θέμα που προέκυψε προ ημερών με τον Γιάννη Πλούταρχο και την αμοιβή 1 εκ. ευρώ για το γύρισμα ενός ντοκιμαντέρ, πήρε η Περιφέρεια Αττικής, μετά την ανακοίνωση του τραγουδιστή που απειλούσε με μηνύσεις.

Ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso ήταν αρκετό για να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. Σύμφωνα με αυτό, ο Γιάννης Πλούταρχος και η δημοσιογράφος Ρούλα Χάμου, επισκέφθηκαν το γραφείο της περιφερειάρχου Αττικής Ρένας Δούρου, ζητώντας της 1 εκ. ευρώ για τη δημιουργία ντοκιμαντέρ με στόχο την τουριστική προβολή της Αττικής.

Ο γνωστός τραγουδιστής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διέψευδε το γεγονός και μάλιστα κάλεσε την Περιφέρεια Αττικής να πάρει θέση και να γνωστοποιήσει την αλήθεια.

Έτσι, με ανακοίνωση της, η αντιπεριφερειάρχης, Εύη Αποστολάκη πήρε θέση στο θέμα και αναφέρει: «Η δημοσιογράφος Ρούλα Χάμου επικοινώνησε με το γραφείο της περιφερειάρχου Αττικής, ζητώντας συνάντηση. Το αίτημα της παραπέμφθηκε στην αρμόδια αντιπεριφερειάρχη, η οποία πραγματοποίησε τη συνάντηση με την κυρία Χάμου στις 3 Νοεμβρίου. Στη συνάντηση αυτή δεν παρευρέθηκε ο Γιάννης Πλούταρχος. Η συνάντηση αφορούσε πρόταση της κυρίας Χάμου για τη δημιουργία ντοκιμαντέρ, με στόχο την τουριστική προβολή της Αττικής, με τη συμμετοχή του κ. Πλούταρχου. Η πρόταση, που η χρηματοδότηση της ήταν κατά πολύ μικρότερη του αναφερθέντος ενός εκατομμυρίου, δεν έγινε δεκτή. Σήμερα, που η συγκυρία είναι κρίσιμη, η διαφάνεια και η σοβαρότητα είναι επιβεβλημένες».

Ο Γιάννης Πλούταρχος, πάντως, σε ανάρτησή του στο Facebook τις προηγούμενες ημέρες έγραψε για το δημοσίευμα της Espresso:

«Η ρυπαρότητα της εφημερίδος “Espresso” ξεπέρασε κάθε όριο στο φύλλο του Σαββατοκύριακου 15 – 16.11.2014.

Αντιπαρέρχομαι στο πρωτοσέλιδο ψευδέστατο δημοσίευμα της ανωτέρω εφημερίδας, στο οποίο αναφέρεται ότι, δήθεν, απαίτησα ποσό 1.000.000 ευρώ από την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, για δήθεν, παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ που θα προέβαλλε τις ομορφιές της Αττικής και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσέλκυση τουριστών.

Διαψεύδω κατηγορηματικά το ανωτέρω συκοφαντικό και απαξιωτικό για το πρόσωπό μου δημοσίευμα που ανηπαρήχθη από μέρος του ηλεκτρονικού τύπου, δεδομένου του ότι ουδέποτε πραγματοποίησα συνάντηση με την νεοεκλεγείσα Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου και ουδεμία πρόταση παραγωγής ντοκιμαντέρ έκαμα, καθώς καμία σχέση δεν έχω επιχειρηματικά με παραγωγή των ντοκιμαντέρ.

Για το αληθές αυτό γεγονός μπορεί να ερωτηθεί και το γραφείο της ίδιας της Περιφερειάρχου Αττικής ή η ίδια η Περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου για να διαψεύσουν το κατάπτυστο δημοσίευμα.

Το Λόγο κατά των συκοφαντών μου θα έχει η Δικαιοσύνη. Δεν επιτρέπω άλλο τη στοχοποίησή μου με ανυπόστατα και άθλια δημοσιεύματα.

Αθήνα, 15-11- 2014
Για τον κ. Ιωάννη Πλούταρχο
Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος
Αλέξανδρος Ι. Στρίμπερης»

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...