Ελένη Φουρέιρα: Οι σέξι εμφανίσεις της και η αισιόδοξη στάση της για τη νέα χρονιά!

elenifoureirah_645_450

Ελένη Φουρέιρα είναι ελέυθερη και ωραία! Συνεχίζει με απόλυτη επιτυχία τις εμφανίσεις της στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Fantasia Live. Είναι ένα από τα hot σχήματα της σεζόν και δεν είναι λίγοι και οι διάσημοι που το επιλέγουν για να διασκεδάσουν. Η τραγουδίστρια ξεσηκώνει με τα χορευτικά της στη σκηνή και αναστατώνει με τα σέξι look της.

Το εκρηκτικό ταπεραμέντο της άλλωστε είναι γνωστό. Δεν είναι τυχαίο που σε κάθε της εμφάνισει γίνεται πανικός από λουλούδια.

Το ίδιο σέξι όμως είναι και στο νέο της video clip για το τραγούδι “2017 Σ’αγαπώ”. Το πιο hot χριστουγεννιάτικο clip που έχεις δει! Η τραγουδίστρια εμφανίζεται με σέξι εσώρουχα και ζαρτιέρες.

Πρόκειτια για τη νέα της επιτυχία σε μουσική του Χριστόδουλου Σιγανού και στίχους του ίδιου, μαζί με τον Valentino και του Terry Πετρά. Τη σκηνοθεσία του video clip υπογράφει ο Γιάννης Παπαδάκος.

Αυτά τα Χριστούγεννα θα την βρουν χωρίς μεγάλο έρωτα. Ακόμα και αν βρεθεί νέος έρωτας στη ζωή της, η Ελένη είναι αποφασισμένη αυτή τη φορά να μην “κάψει” την ερωτική της ζωή, προβάλλοντάς τη στα μέσα. “Έχω ζήσει τρομερό κυνηγητό από τους φωτογράφους. Όπου κι αν πήγαινα, με κυνηγούσαν πίσω από το αυτοκίνητο. Δεν μου αρέσει η προσωπική μου ζωή να παίρνει δημοσιότητα, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο για να βάλω φρένο. Είτε χωρίσω είτε παντρευτώ με κάποιον, δεν θα βγω ποτέ να το πω και να το διατυμπανίσω. Αλλά ούτε και να μιλήσω για τη σχέση μου”, είχε δηλώσει η Ελένη στο παρελθόν!

Ωστόσο, η νέα χρονιά θα την βρει πολύ αισιόδοξη και αυτό φαίνεται από κάθε της κίνηση. Η επαγγελματική της επιτυχία τη γεμίζει και της δίνει φτερά και μέσα στον Ιανουάριο θα έχει και περισσσότερο ελεύθερο χρόνο αφού αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εμφανίσεις της στο Fantasia Live.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...