Διαμαντίδης: “To να φύγω από την Καστοριά και να πάω στη Θεσσαλονίκη μου φαινόταν βουνό”

diamantidis3

«Γι’ αυτό δεν πήγα εξωτερικό…»

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στο γεγονός, ότι παρά τις προτάσεις που είχε από ομάδες του εξωτερικού εκείνος παρέμεινε… πιστός στον Παναθηναϊκό.

Ακολουθεί η ερώτηση και η απάντηση του 3D στο περιοδικό “Θρόισμα” των κατασκηνώσεων “Χαρούμενα παιδιά – Χαρούμενα νιάτα”.

– Ο αθλητισμός έχει αποκτήσει πλέον χρησιμοθηρικό χαρακτήρα. Εσύ ωστόσο, παρά τις προτάσεις που είχες από άλλες ομάδες, παρέμεινες «ρομαντικός». Τι ήταν αυτό που σε κράτησε εδώ; Ποιά είναι η άποψή σου γι’ αυτό το φαινόμενο που παρατηρείται ολοένα και περισσότερο;

«Δεν θεωρώ ότι είμαι ρομαντικός! Έμεινα εκεί που μου άρεσε και δεν είχα κανέναν λόγο να φύγω από την στιγμή που περνούσα καλά. Για μένα ήταν πολύ εύκολο από την στιγμή που ήμουν ευχαριστημένος. Όλα όσα είχα στο μυαλό μου, ό,τι χρειαζόμουν, μου τα παρείχε η ομάδα. Το θεωρώ τύχη αυτό γιατί πολλά παιδιά δεν μπορούν να το ζήσουν. Είμαι ένας άνθρωπος που δύσκολα αλλάζει περιβάλλον, πόσο μάλλον να φύγει στο εξωτερικό. Για να καταλάβετε, αρχικά η σκέψη του να φύγω από την Καστοριά και να πάω στη Θεσσαλονίκη μου φαινόταν βουνό, συνήθισα. Το ίδιο και από Θεσσαλονίκη για Αθήνα. Όσον αφορά το εξωτερικό, δεν το δοκίμασα».

newspao.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...