Για περισσότερους και πιο έντονους οργασμούς!

Δεν ακούγεται σέξι, αλλά επίσης, δεν έχει παρενέργειες. Ένα ρινικό τζελ που περιέχει τεστοστερόνη και σύμφωνα με τις δοκιμές θεωρείται 100% ασφαλές, θα βγει σύντομα στην αγορά.

Το ρινικό τζελ, που απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε γυναίκες οι οποίες πάσχουν από «διαταραχή οργασμού» περιέχει, σε μικρή δόση, την ανδρική ορμόνη τεστοστερόνη. Δοκιμάστηκε κλινικά σε 253 γυναίκες επί 84 ημέρες, σε ΗΠΑ, Καναδά και Αυστραλία.

Οι γυναίκες χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες -στις τρεις εξ αυτών χορηγήθηκε το προϊόν σε διαφορετική δοσολογία, ενώ στην τέταρτη ομάδα δόθηκε placebo.

Δεν σημειώθηκαν παρενέργειες, εξού και οι επιστήμονες θεωρούν ότι είναι 100% ασφαλές και γι αυτό η διάθεση του στην αγορά είναι θέμα χρόνου.

Η «διαταραχή οργασμού» είναι στη δεύτερη θέση των σεξουαλικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες, ενώ μία στις πέντε γυναίκες αναφέρει ότι αντιμετωπίζει δυσκολία προκειμένου να φτάσει σε οργασμό.

Και το όνομα του ρινικού τζελ, Tefina.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...