Αυτό το άνετο τζιν ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο και είναι ό,τι καλύτερο γι’ αυτή την εποχή

40768b5f-8903-4aa5-bafd-59ae3924636b

Το φθινόπωρο είναι πάντα η αρχή μιας νέας εποχής που μας καλεί σε κάτι διαφορετικό, που μας φέρνει ακόμα πιο κοντά τις ανάγκες μας και μας παροτρύνει για αλλαγές.

Είναι η κατάλληλη εποχή να εντοπίσουμε τα κομμάτια που θα κάνουνε την καθημερινότητά μας πιο άνετη τη νέα σεζόν, που θα μας επιτρέψουν ευέλικτους συνδυασμούς, θα μας ανανεώσουν και θα αναδείξουν τα δυνατά σημεία της σιλουέτας μας.

Ενα τζιν παντελόνι είναι ένα από αυτά τα κομμάτια. Ποιο άλλο ρούχο μπορεί να φορεθεί με τόση ευκολία από το πρωί μέχρι το βράδυ εδώ και τόσες δεκαετίες;

Frayed τζιν (το τζιν με σκισίματα στο μπροστινό μέρος και ξέφτια στο τελείωμα των ποδιών), split-seam jeans (μια «μίξη» skinny jean και flared τζιν), mum jeans (το τζιν που επιστρέφει από τη δεκαετία του 80’), cigarette jeans (το τζιν από τα 70’s και απογειώθηκε στα 90s): οι διαθέσιμες επιλογές στα τζιν είναι πολλές και μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε στιλ και σωματότυπο.

Αυτή τη σεζόν φαίνεται ότι τα wide leg jeans ήρθαν για να μείνουν και να παραγκωνίσουν τις πιο στενές γραμμές που δεν αφήνουν πολλά περιθώρια άνεσης και ευελιξίας.

Tα ψηλόμεσα τζιν με το φαρδύ τελείωμα είναι μια από τις πιο κολακευτικές προτάσεις της σεζόν.

Συνδυάζονται υπέροχα με ένα τοπ, ένα blazer ή το jacket σας και όταν ο καιρός μας δείξει το φθινοπωρινό του πρόσωπο, με ένα ελαφρύ πουλόβερ.

Eίναι το παντελόνι που μπορεί να προσαρμοστεί πολύ εύκολα στην στιλιστική προσωπικότητα κάθε γυναίκας, χαρίζοντάς της έξτρα πόντους ύψους και κάνοντας τη μέση της να δείχνει λεπτότερη. To τζιν με άρωμα από τα 70s είναι στο προσκήνιο και η γραμμή του θα σας κερδίσει.

Άντλησε στιλιστική έμπνευση από τις fashion influencers και δες πώς φορούν το τζιν στις καθημερινές τους εμφανίσεις.

Κάναμε μια βόλτα στην αγορά και σας προτείνουμε:

R13 Raegan Wide Leg Jeans

Τζιν παντελόνι, Mango 

Παντελόνι, H&M

Paige Sutton Wide Leg Jeans

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *