Αυτό που θέλουν οι γυναίκες στο κρεβάτι!

demeno-cheri-se-kriko-750x401

Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις τα καλύτερα seχ tips για να αποθεώνεις την σύντροφο σου στο κρεβάτι είσαι στο σωστό άρθρο. Μπορεί να πιστεύεις ότι τα κάνεις όλα καλά και ωραία στο κρεβάτι, όμως η κοπέλα σου να μην έχει την ίδια άποψη. Έχεις αναρωτηθεί τι μπορεί να κάνεις λάθος; Μήπως κάτι λείπει ή μήπως κάτι γίνεται υπερβολικά;

Αν δε θες να ρωτήσεις την σύντροφο σου για τον οποιοδήποτε λόγο και αν θέλεις να την εκπλήξεις, παρακάτω στο άρθρο θα συναντήσεις τα καλύτερα seχ tips σύμφωνα με τις γυναίκες. Με το the-man.gr ρωτήσαμε τις προτιμήσεις του γυναικείου πληθυσμού και σου τις παρουσιάζουμε.

Τα 10 καλύτερα SEΧ tips σύμφωνα με τις γυναίκες!

 

Πυροδότησε την φαντασία της

demeno cheri se krikoΣτις γυναίκες αρέσει να τους εξάπτεις την φαντασία. Κάνε την να θέλει να δοκιμάσετε τις πιο τρελές της φαντασιώσεις. Μην διστάσεις να της πεις ναι αν θέλει να την δέσεις στο κρεβάτι. Ικανοποιώντας την φαντασίωση της θα την κάνεις στο τέλος να τρέμουν τα πόδια της από ευχαρίστηση. Κάνε της κάθε φαντασίωση πραγματικότητα και προκάλεσε την για ακόμα περισσότερες πονηρές ιδέες.

Μην επαναπαύεσαι

Μπορεί να είσαι καιρό με την σύντροφο σου και να υπάρχει συστηματική seχουαλική επαφή, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνετε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια επειδή βλέπεις ότι αρκείται σε αυτά. Οι γυναίκες πάντα θέλουμε το κάτι καινούριο, κάτι συναρπαστικό. Δοκίμασε να κάνεις κάτι διαφορετικό. Όχι απαραίτητα σε στάση, αλλά ίσως σε σημείο. Δοκίμασε να την «πάρεις» σε όλα τα πιθανά σημεία μέσα στο σπίτι. Να υπάρχει μια ποικιλία και μια δράση στη σχέση σας.

Δοκιμάστε seχ toys

Στο λέω και να το ξέρεις ότι κάθε γυναίκα έχει σκεφτεί να βάλετε και κάποια seχ toys στο κρεβάτι σας, απλά δεν το έχει εκφράσει ποτέ της. Ήρθε η ώρα να της κάνεις έκπληξη και να την πας για να ψωνίσετε παιχνίδια αυστηρώς ακατάλληλα για ανηλίκους. Πηγαίνετε σε ένα seχ shop και πες της να διαλέξεις ό,τι της αρέσει. Έπειτα επιστρέψτε στο σπίτι και δοκιμάστε τα απευθείας!

 

Αρέσουν και στις γυναίκες οι ταινίες μόνο για ενήλικους

paichnidia sechΝαι όσο και αν σου φαίνεται απίθανο, αρέσουν και στις γυναίκες οι ταινίες μόνο για ενηλίκους. Πολλές γυναίκες έχουν παραδεχτεί ότι ερεθίζονται όταν βλέπουν μια τέτοια ταινία. Δεν είναι ότι θα θελήσουν να κάνουν αυτό που βλέπουν στην ταινία, αλλά αποτελεί ένα καλό προκαταρκτικό για ένα έντονο seχ!

Κάντε το στα 4 αλλά από την πίσω πόρτα

Η στάση στα 4 είναι αγαπημένη τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες. Καιρός όμως για μια αλλαγή. Πρότεινε στη σύντροφο σου να δοκιμάσετε να το κάνετε στα 4 αλλά να την «πάρεις» από την πίσω πόρτα. Μπορεί στην αρχή να είναι διστακτική αλλά άπαξ και το δοκιμάσει σίγουρα θα θέλει να το ξανακάνετε. Επιπλέον, να σου πω ότι υπάρχουν και γυναίκες που το απολαμβάνουν και το ζητούν από μόνες τους. Σε μια τέτοια περίπτωση απλά άδραξε την ευκαιρία!

Μη διστάσεις να χρησιμοποιήσεις τα δάχτυλα σου

Κάθε γυναίκα ανατριχιάζει με τα δάχτυλα σου μέσα της. Παίξε με τα δάχτυλα σου, ερέθισε την κάνε την να τελειώσει. Μην βιαστείς να μπεις στο ψητό, παίδεψε την και κάνε την να σε παρακαλάει για τη διείσδυση. Ακόμα και ένα πέρασμα των δαχτύλων σου στην πλάτη της, μπορεί να την ερεθίσει φουλ. Αν θέλεις να την «ανεβάσεις» ακόμα περισσότερο χρησιμοποίησε και την γλώσσα σου!

Άφησε την να πάρει τον έλεγχο

ginaika apo panw sto krevatiΔεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να δώσεις σε μια γυναίκα τον έλεγχο. Να κάνει αυτό που θέλει, στο ρυθμό που θέλει, στην ταχύτητα και την ένταση που θέλει. Ναι οκ, σαν άντρας θέλεις να είσαι ο κυρίαρχος, όμως άφηνε την που και που να παίρνει τα ηνία. Να είσαι 100% σίγουρος ότι θα περάσετε και οι δυο εξίσου καλά!

 

Παίξε με τον εαυτό σου

Σίγουρα θα το έχεις παρατηρήσει και απλά θα το έχεις αφήσει να περάσει έτσι. Όπως εσένα σου αρέσει να βλέπεις την σύντροφο σου να «παίζει» με τον εαυτό της, άλλο τόσο αρέσει και σε εκείνη να σε βλέπει να αυτό-ικανοποίησε. Της αρέσει να σε βλέπει να τον παίζεις για πάρτη της και την κάνει να σε θέλει ακόμα περισσότερο στο κρεβάτι της. Την επόμενη φορά που θα στο ζητήσει μην το αρνηθείς, απλά κατέβασε τα παντελόνια και ξεκίνα.

Βρες την ερωτογενή της ζώνη

kopela me eswroucho sto krevatiΆκου να δεις τι συμβαίνει. Πέρα από το σημείο G, κάθε γυναίκα έχει και ένα αδύναμο σημείο. Μπορεί να είναι η πλάτη, το αυτί, το εσωτερικό των μηρών της, το στήθος. Φίλα την, άγγιξε την, χάιδεψε την και βρες ποιο είναι το σημείο που την τρελαίνει περισσότερο κάθε φορά που την ακουμπάς. Φρόντισε κάθε φορά που την φιλάς και την αγγίζεις,να θυμάσαι και αυτό της το σημείο.

Μην περιορίζεστε στο σπίτι

Βγείτε από το σπίτι! Τολμήστε το δημόσιο seχ. Το άγχος να σας δουν, το ότι πρέπει να το κάνετε στα γρήγορα και γενικά αυτή η αίσθηση του παράνομου είναι άκρως ερεθιστική και εθιστική. Δοκιμάστε να το κάνετε μια φορά και θα σας αρέσει τόσο που σίγουρα ανά διαστήματα θα θέλετε να το επαναλαμβάνετε. Είναι μια πολύ απλή μέθοδος για να τονώσετε τη seχουαλική σας ζωή.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...