Αυτός είναι ο ιδιοκτήτης βουλκανιζατέρ που ο Πολάκης έκανε αντιπροέδρο νοσοκομείου [εικόνες]

panotopoulos2

Σάλος έχει προκληθεί από την τοποθέτηση του Χαράλαμπου Πανοτόπουλου, ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ, στη θέση του αντιπροέδρου στο νοσοκομείο της Σαντορίνης.

Ο κ. Πανοτόπουλος απάντησε στα ποικίλα σχόλια που δημιουργήθηκαν, με πολλούς να υποστηρίζουν πως δεν έχει τα προσόντα για μία τέτοια θέση.

Σε ανάρτησή του στο Facebook υπερασπίστηκε το έργο του, δηλώνοντας υπερήφανος.

«Με τη σαπίλα που κυκλοφορεί στο χώρο, περνάει από το μυαλό μου να θεωρήσω μομφή για μένα τα σχεδόν 20 χρόνια προϋπηρεσίας ως διοικητικός υπάλληλος σε μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της χώρας. Μετά πάλι σκέφτομαι ότι καμία δουλειά δεν είναι ντροπή, ειδικά όταν επιστρέφεις σπίτι σου κάθε μέρα με χέρια ματωμένα και μουντζουρωμένα, αλλά ΟΧΙ “ΛΕΡΩΜΕΝΑ”. Είμαι πολύ υπερήφανος για το συνεργείο που ΕΙΧΑ και ακόμα πιο υπερήφανος που η αποστολή μου στη Σαντορίνη έχει ήδη αρχίσει να ενοχλεί πολλούς. Μέχρι τελευταίας ρανίδας για κάθε πολίτη, για τη δικαιοσύνη και την ανθρωπιά», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook.

Φωτογραφίες: Facebook @Babis Panotopoulos

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *