Απάντηση του Δήμου Νεστορίου σε δημοσίευμα της “Κ.Ε.” για το River Party

Nestorio-Dimarhio-3-1

Αγαπητέ κ. Ιατρίδη

Το σχόλιο μου αφορά στην σημερινή δημοσίευση …. «που σκοντάφτει ο Δήμος για το river……»

Η τοποθέτησή σας δυστυχώς εξάγει αναληθής πληροφορίες. Ουδέποτε ισχυρίστηκε ο Δήμαρχος  αυτά που εσείς εξάγετε ως ασφαλή συμπεράσματα. Επ΄ ουδενί ο κ. Γκέτσιος άφησε αιχμές για την προηγούμενη Δημοτική Αρχή (Γκοσλιόπουλος) ότι δεν είχε προνοήσει να επωμισθεί ο ανάδοχος της εκδήλωσης, τις φυσικές καταστροφές στον χώρο γιατί απλούστατα δεν θα μπορούσε να υπάρχει τέτοια απαράδεκτη δέσμευση.

Ανακοινώστε λοιπόν την αλήθεια για το θέμα.

Ανδρεόπουλος Θωμάς

Αντιδήμαρχος Δήμου Νεστορίου

 

Σημείωση Καστοριανής Εστίας: Ο κ. Αντιδήμαρχος αν και απών  εξάγει “ασφαλή συμπεράσματα” για το περιεχόμενο της συζήτησής μας με τον κ. Δήμαρχο και αναλαμβάνει την ευθύνη των λεγομένων του. Αφαλώς και δεν αναφέρεται στο δημοσίευμα ότι ο κ. Γκέτσιος άφησε αιχμές για την προηγούμενη Δημοτική Αρχή. Όμως τα έσοδα από την προηγούμενη σύμβαση δεν είναι σε θέση να καλύψουν τα έξοδα που προκύπτουν και επιβαρύνουν κάθε χρόνο τον δήμο. Και αυτό δεν το αμφισβητεί κανένας.

 

kastorianiestia.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...