Ανοιξε ο πρώτος οίκος ανοχής με κούκλες του σεξ στην Ιταλία –Και γίνεται χαμός [βίντεο]

sex-doll-kate-708

Άνοιξε τις πόρτες του τη Δευτέρα ο πρώτος οίκος ανοχής με κούκλες του σεξ στο Τορίνο της Ιταλίας και φαίνεται πως οι ιδιοκτήτες του τρίβουν τα χέρια τους από τις εισπράξεις.

Το LumiDolls, είναι ένα από τα ελάχιστα του είδους του στην Ευρώπη και έχει ανοίξει σε μια μυστική τοποθεσία στη βορειοδυτική ιταλική πόλη.

Αυτή είναι η Κέιτ, μία από τις κούκλες του οίκου ανοχής.

Αυτή είναι η Κέιτ, μία από τις κούκλες του οίκου ανοχής.

Οι τιμές ξεκινούν από τα 80 ευρώ για μισή ώρα με μία από τις 8 συνολικά κούκλες του σεξ, 7 θηλυκές και μία αρσενική, οι οποίες υποτίθεται ότι προσφέρουν στους πελάτες μια «εντελώς νέα» εμπειρία.

«Έχουμε ήδη κρατήσεις για πολλές εβδομάδες, με ελάχιστες εξαιρέσεις» ανέφερε η εταιρεία στο Wired, προσθέτοντας πως υπάρχουν και ερωτήσεις και για μπάτσελορ πάρτι.

Σύμφωνα με το Wired, οι χώροι αποτελούνται από άνετα ιδιωτικά δωμάτια, εξοπλισμένα με κρεβάτι, μπάνιο και τηλεόραση για παρακολούθηση πορνό.

Ο οίκος ανοχής έχει 7 θηλυκές κούκλες και μία αρσενική

Ο οίκος ανοχής έχει 7 θηλυκές κούκλες και μία αρσενική

Οι πελάτες προσδιορίζουν όχι μόνο ποια κούκλα θέλουν προκαταβολικά, αλλά και τι θα πρέπει να φορούν και σε ποια στάση επιθυμούν να βρίσκονται. Μπορούν να κλείσουν έως και δύο ώρες με το μοντέλο της επιλογής τους, μόνοι τους, με κάποιον άλλον ή σε ομάδα.

Κάθε κούκλα υποβάλλεται σε αυστηρή διαδικασία καθαρισμού διάρκειας δύο ωρών μετά τη χρήση, αναφέρει η εταιρεία.

Ο Αλεσάντρο, η μόμη αρσενική κούκλα του οίκου ανοχής

Ο Αλεσάντρο, η μόμη αρσενική κούκλα του οίκου ανοχής

Η LumiDolls με έδρα την Ισπανία, άνοιξε τον πρώτο της οίκο ανοχής στη Βαρκελώνη τον Φεβρουάριο του 2017 και έκτοτε άνοιξε άλλο ένα στη Μόσχα. Οι κούκλες της, οι οποίες όπως ισχυρίζονται είναι οι πιο ρεαλιστικές στην αγορά, είναι επίσης διαθέσιμες για αγορά και μπορεί να φτάσουν μέχρι και τα 2.000 ευρώ.

Οι οίκοι ανοχής με αληθινά πρόσωπα είναι παράνομοι στην Ιταλία, αν και η πορνεία δεν είναι έγκλημα.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *