Ανοίγει Nammos στο Ντουμπάι –Η ελληνική χλιδή στο Εμιράτο [εικόνες]

nammos-708_0

Δεν γίνεται να επισκεφθεί κανείς την Μύκονο χωρίς μια στάση στο Nammos. Είτε πρόκειται για Έλληνες είτε για ξένους τουρίστες που συρρέουν κάθε χρόνο στο νησί, είναι must ένα πέρασμα από το διασημότερο club του νησιού.

Και φαίνεται πως ένα κομμάτι του ατελείωτου πάρτι που διαδραματίζεται νυχθημερόν στο beach club Nammos, θα έχουν την δυνατότητα, να ζήσουν κι όσοι επισκεφθούν το Ντουμπάι. Ναι, καλά ακούσατε. Το Ντουμπάι. Το Nammos ανακοίνωσε πως θα ανοίξει μπαρ και στο Εμιράτο.

Beach Club στο Ντουμπάι θα ανοίξει το Nammos

Beach Club στο Ντουμπάι θα ανοίξει το Nammos

Μέσα από τις σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το διάσημο beach club διαφημίζει ότι «σύντομα» θα έρθει και στο Four Seasons Jumeirah.

Παρόλο που είναι άγνωστο το ακριβές χρονοδιάγραμμα, καταλαβαίνουμε ότι το Nammos θα ανοίξει την άνοιξη του 2019.

Το beach club θα ανοίξει εντός του Four Seasons Jumeirah

Το beach club θα ανοίξει εντός του Four Seasons Jumeirah

Στη Μύκονο, το Nammos βρίσκεται στην παραλία Ψαρού και από τις ξαπλώστρες του έχουν περάσει διάσημες προσωπικότητες του κόσμου, όπως οι Τζίτζι Χαντίντ, Κένταλ Τζένερ και Λιούις Χάμιλτον τα τελευταία χρόνια. Ανυπομονούμε λοιπόν να δούμε, ποιος θα το επισκεφθεί στο Ντουμπάι.

Στο Nammos στη Μύκονο σερβίρεται μεσογειακή κουζίνα

Στο Nammos στη Μύκονο σερβίρεται μεσογειακή κουζίνα

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται μετά την είδηση πως άλλο ένα beach club, το Cove Beach του ξενοδοχείου Jumeirah, θα μετεγκατασταθεί στο θέρετρο του Caesars Palace στο νησί Bluewaters στο Ντουμπάι.

Ούτε γι’ αυτό έχει οριστεί ημερομηνία των εγκαινίων, αν και σύμφωνα με τον προγραμματισμό, αναμένεται να ανοίξει πριν από το τέλος του έτους.

Τα εγκαίνια θα γίνουν πιοθανότατα την άνοιξη του 2019

Τα εγκαίνια θα γίνουν πιοθανότατα την άνοιξη του 2019

Μήπως το Ντουμπάι θέλει να ανταγωνιστεί μερικούς από τους κορυφαίους προορισμούς στον κόσμο όσον αφορά στα beach clubs; Θα δείξει. Πάντως, το σίγουρο είναι πως θα σε λίγο καιρό τα vibes θα είναι ελληνικά!

Φωτογραφίες: Facebook/ Nammos Mykonos

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *