Ανδρες και γυναίκες εξομολογούνται την πιο αμήχανη στιγμή τους στο σεξ

sex1_8

Λένε ότι το σεξ μπορεί «να δέσει ή να χωρίσει» ένα ζευγάρι. Είναι θέμα χημείας αλλά δεν υπάρχει συγκεκριμένη συνταγή.

Μπορεί να είναι πολύ απολαυστικό αλλά και κάποιες φορές αμήχανο. Κατά τη διάρκεια του σεξ μπορεί να συμβούν αναποδιές, ευτράπελα, ξεκαρδιστικές και ντροπιαστικές στιγμές. Μπορεί να μείνει στους συντρόφους αξέχαστο για πολλούς λόγους. Το ζευγάρι μπορεί να νιώσει ανεξέλεγκτο πάθος ή τεράστια βαρεμάρα. Υπάρχουν περιστατικά που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του σεξ απρόσμενα, κάποιες φορές αστεία, άλλες τραγελαφικά που θα ευχόσουν να μην συμβούν γιατί δεν θα ήξερες πώς να αντιδράσεις. Μέσω ενός application, άνδρες και γυναίκες μοιράστηκαν την απρόσμενη εμπειρία τους (και αντίδρασή τους) στο σεξ, ανώνυμα.

Οι εμπειρίες τους στο σεξ δείχνουν ότι τελικά κατά τη διάρκειά του όλα μπορούν να συμβούν. Ίσως και γι’αυτό να έχει –μεταξύ άλλων- τόσο ενδιαφέρον.

  1. Κατά τη διάρκεια του σεξ δεν ήμουν συγκεντρωμένη και έκανα διάφορες σκέψεις για το τι είχα να ψωνίσω από το supermarket. Ο σύντροφός μου έκανε ό,τι μπορούσε την ώρα της ερωτικής πράξης για να με ευχαριστήσει, ωστόσο ομολογουμένως δεν τα κατάφερνε και πολύ καλά. Την ώρα λοιπόν που έφτιαχνα λίστα στο μυαλό μου για τα πράγματα που χρειαζόμουν, μου ξέφυγε μια λέξη από τη λίστα του supermarket που έφτιαχνα στο μυαλό μου. Ήταν ό,τι πιο αστείο αλλά και αμήχανο μου είχε συμβεί. Μάρθα 28 ετών.
  2. Ενώ κάναμε σεξ, καταλάθος χτύπησα την σύντροφό μου στο πρόσωπο και εκείνη νόμιζε ότι το έκανα επίτηδες και… με χαστούκισε. Το σεξ διεκόπη και άρχισε να ζητάει εξηγήσεις ο ένας από τον άλλον. Πέτρο 29 ετών.
  3. Ενώ κάναμε σεξ και όλα πήγαιναν καλά, ξαφνικά ένιωσα τον σκύλο μου να βρίσκεται δίπλα από το κρεβάτι μας. Αν και αρχικά δεν έδωσα σημασία, μετά συνειδητοποίησα ότι δεν του είχα δώσει φαγητό για το βράδυ. Πετάχτηκα από το κρεβάτι όπως ήμουν και έτρεξα να του βάλω να φάει. Ήταν ό,τι πιο αμήχανο μπορούσε να μου συμβεί. Μαρκ 32 ετών.
  4. Κατά τη διάρκεια του σεξ, δεν ξεχνώ ότι ο σύντροφός μου σε μια στιγμή κορύφωσης με φώναξε με το όνομα της… μητέρας του! Ήταν κάτι το απίστευτο που βέβαια σκότωσε την όρεξή μου και δεν ήθελα να συνεχίσουμε. Κρίστιν 31 ετών.

5) Την ώρα του σεξ, ενώ βρισκόμασταν στο σπίτι της (πρώην) συντρόφου μου, ακούστηκε να χτυπά το σταθερό της τηλέφωνο. Φυσικά δεν το σήκωσε αλλά λίγο μετά ακούστηκε μια ανδρική φωνή στον τηλεφωνητή να λέει: «Αγάπη μου, απόψε γύρισα από το ταξίδι. Κάλεσέ με όποτε μπορείς σε σκέφτομαι». Φυσικά το σεξ σταμάτησε, την έβρισα και την… έδιωξα! Τζον 37 ετών

6) Η πιο αμήχανη στιγμή στο σεξ ήταν ότι κατά τη διάρκεια της πράξης, κάποια στιγμή φώναξα τόσο δυνατά που μια γειτόνισσα τηλεφώνησε για να δει αν είμαι καλά. Εγώ δεν απάντησα στο τηλέφωνο και λίγο μετά άκουσα το κουδούνι του σπιτιού να χτυπά και εκείνη να φωνάζει «Άνοιξέ μου σε παρακαλώ. Είσαι καλά;». Τζούλια 25 ετών.

7) Η πιο αμήχανη στιγμή ήταν όταν ο σύντροφός μου έσκισε από το πάθος τα πανάκριβα εσώρουχα που είχα μόλις αγοράσει. Εγώ τον κοίταξα έντρομη και εκείνος νόμιζε ότι κάτι μου είχε συμβεί. Όταν του εξήγησα… έβαλε τα γέλια! Μαρία 30 ετών.

8) Κατά τη διάρκεια του σεξ σκέφτομουν την πρώην σύντροφό μου και για μια στιγμή νόμιζα ότι κάναμε σεξ μαζί. Είπα καταλάθος το όνομά της και η σύντροφός μου έβαλε τα κλάματα! Χάρι, 36 ετών.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *