Ήττα της Καστοριάς στην Καρδίτσα (70-61), που πανηγύρισε και αυτή την άνοδό της στην Α2

2dd131050cb6162a2da793352ed30ffb_XL

Καστοριά και Καρδίτσα είναι τελικά οι δύο ομάδες που εξασφάλισαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους την άνοδό τους στην Α2.

Στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, η ομάδα της Καρδίτσας κόντρα στην Καστοριά που είχε εξασφαλίσει την άνοδό της, έπαιζε τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς, αφού με νίκη θα ακολουθούσε τους γουναράδες και μαθηματικά στην Α2.

Στο κατάμεστο από κόσμο κλειστό της Καρδίτσας και μετά από ένα πολύ ωραίο ματς οι γηπεδούχοι πέτυχαν την 13η νίκη τους σε 14 ματς του β΄γύρου διατηρώντας μαζί με την Καστοριά ως μοναδικές ομάδες του πρωταθλήματος αλώβητες τις έδρες τους.

Με τη φόρα που πήρε η Καρδιτσιώτικη ομάδα είχε ακόμη και ελπίδες να κυνηγήσει ακόμη και τον φετινό τίτλο, εάν κάλυπτε σήμερα το -12 της ήττας από την πρωταθλήτρια, πλέον Καστοριά και φυσικά γινόταν ακόμη ένα..θαύμα στην αυλαία την ερχόμενη εβδομάδα, όπου ο ΑΣΚ χρειαζόταν νίκη επί της Γέφυρας και ταυτόχρονα ήττα των «Γουναράδων» εντός έδρας από τον Πιερικό/Αρχέλαο.

Από τα σημερινά αποτελέσματα ο Πιερικός μετά τη νίκη του παραμένει στην κατηγορία, ενώ υποβιβάζονται Αίας Ευόσμου, Πολύγυρος, Φίλιππος Βέροιας και ΧΑΝΘ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Πιερικός-Αγιά                   86-80
Καρδίτσα-Καστοριά         70-61
Φίλιππος-Χαρ. Τρικ.        57-81
Στρατώνι-ΧΑΝΘ               69-65
Ασπίδα-Ανατόλια
Αγρίνιο-Λαγκαδάς           77-74
Πολύγυρος-Αίας              72-76
Πευκοχώρι-Γέφυρα         83-86

Η τελευταία (30ή) αγωνιστική (21/5):

Καστοριά – Πιερικός/Αρχέλαος
Κ.Σ. Γέφυρας – ΑΣ Καρδίτσας
Ερμής Αγιάς – Φίλιππος Βέροιας
Χαρίλαος Τρικούπης – Στρατώνι
ΧΑΝΘ – Ασπίδα Ξάνθης
Ανατόλια – Α.Ο. Αγρινίου
Ερμής Λαγκαδά – ΑΟ Πολύγυρου
Αίας Ευόσμου – Ευρώπη Πευκοχωρίου

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *