Έκτακτο: Κλείνουν οι Βρεφικοί Σταθμοί του Δήμου Καστοριάς

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ-ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-1

Κλείνουν οι Βρεφικοί  Σταθμοί του Δήμου Καστοριάς

Σε επίσχεση εργασίας θα προχωρήσουν οι εργαζόμενοι των Βρεφικών Σταθμών του Δήμου Καστοριάς από την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017.

Σύμφωνα με πληροφορίες την ίδια ημέρα οι γονείς των παιδιών θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12:00 το μεσημέρι, στο Δημαρχείο Καστοριάς.

«Μπορεί και εβδομάδες να διαρκέσει η επίσχεση. Είμαστε απλήρωτοι εδώ και πέντε μήνες και μπήκαμε στον έκτο. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.  Βρεθήκαμε με τον Πρόεδρο της Κοινωφελής Επιχείρησης  του Δήμου Καστοριάς “Ορεστειάς” Λάζαρο Ζήση, μας είπε πως θα το τακτοποιήσει το θέμα, αλλά ακόμα το τακτοποιεί!  Αυτό που ξέρω είναι ότι κλείνουν οι βρεφικοί σταθμοί μέχρι να μας καταβληθούν τα δεδουλευμένα μας» δήλωσε αποκλειστικά στους “Ορίζοντες” εργαζόμενος του Βρεφικού Σταθμού του Δήμου Καστοριάς.

Για την ιστορία, οι εργαζόμενοι των Βρεφικών Σταθμών, πριν από περίπου δέκα ημέρες είχαν αποστείλει εξώδικη δήλωση-πρόσκληση και διαμαρτυρία προς το Ν.Π.Ι.Δ. με τη επωνυμία «Κοινωφελής Επιχείρησης  του Δήμου Καστοριάς “Ορεστειάς”» η οποία εδρεύει στην Καστοριά και εκπροσωπείται νόμιμα από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. αυτού, κ. Λάζαρο Ζήση, καθώς όπως προαναφέρθηκε είναι απλήρωτοι περίπου μισό χρόνο!

Μέσω του εξωδίκου ζητούσαν την άμεση πληρωμή των δεδουλευμένων τους, κάτι το οποίο όπως όλα δείχνουν δεν συνέβη ποτέ…

Χρύσα Κοσμίδου

orizontespress.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *