Έκανε το “2×2” ο Άρης του Κάμπος!

Έκανε το “2x2” ο Άρης του Κάμπος!

Δεύτερη διαδοχική νίκη -με τον Πάολο Κάμπος στον πάγκο του- για τον Άρη, που επιβλήθηκε με 1-0 της Αναγέννησης Γιαννιτσών στο ”Κλεάνθης Βικελίδης”

Με τέρμα του Παναγιώτη Ατματσίδη στο 56′, στο ”Κλ. Βικελίδης”, ο Άρης επικράτησε με 1-0 της Αναγέννησης Γιαννιτσών, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής

Οι “κίτρινοι” έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό, αλλά έκαμψαν την αντίσταση της Αναγέννησης με το γκολ που σημείωσε ο Ατματζίδης στο 56′, με τους φιλοξενούμενους να έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Καρατέρπου από την Κοζάνη.

Τέσσερα λεπτά νωρίτερα, η ομάδα των Γιαννιτσών είχε μείνει με δέκα παίκτες, μετά από την αποβολή του Σιδηρόπουλου. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του σκόρερ μετά το στοπάρισμα με το στήθος, αλλά το γκολ μέτρησε και έτσι ο Άρης κατέκτησε τους τρεις βαθμούς.

Οι “κίτρινοι” είχαν μια ακόμα ευκαιρία για γκολ στο 90’ όταν ο Ρένια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα -μετά από παρέμβαση αμυντικού- όμως υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ.

Άρης: Καρατζιοβαλής, Λιόλιος, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Ψυχογιός (69’ Χιντασέλι), Προβατίδης, Παπαδόπουλος (46΄Λεμονής), Σουνάς, Ατματσίδης, Καπνίδης, Πόι (80’ Ρένια)

Αναγέννηση Γιαννιτσών: Κατρατσέας, Μπάμπαλης, Αγτζίδης, Σιδηρόπουλος, Ουζούνης (89′ Καπουσούζης), Σάρρος, Καρακάσογλου, Λυσίτσας (83’ Πομάκης), Μωυσιάδης, Μπάρμπας (66 Μπάρμπας), Κιόρτσης

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *