ΠΛΗΘΟΣ ΓΟΥΝΟΠΟΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ NAFA ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΟΓ

b-p

Στο ξενοδοχείο Λιμναίον πραγματοποίησε την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου η NAFA σε συνδιοργάνωση με την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας την εκδήλωση με θέμα: «Οι εξελίξεις στον κλάδο της γούνας παγκοσμίως: Η NAFA είναι πλέον το μοναδικό δημοπρατήριο της Βορείου Αμερικής!».

Πλήθος γουνοποιών ενημερώθηκαν από τον αντιπρόεδρο σχέσεων πελατών της NAFA κ. Χαράλαμπο Πούλιο για τις εξελίξεις που υπάρχουν στον κλάδο της γούνας σε παγκόσμιο επίπεδο, με ιδιαίτερο τόνο στο ότι πλέον η NAFA είναι το μοναδικό δημοπρατήριο στη Βόρειο Αμερική, δεδομένου ότι η ετικέτα BLACKGLAMA έχει αποκτηθεί πρόσφατα από την NAFA και θα είναι διαθέσιμη στην επερχόμενη δημοπρασία Φεβρουαρίου / Μαρτίου.

«Για πρώτη φορά στην ιστορία της Βορείου Αμερικής πάνω από ένα εκατομμύριο μαύρα δέρματα υψηλής ποιότητας θα δημοπρατηθούν. Εκεί θα βρίσκονται οι καλύτερες φάρμες του κόσμου και θα είναι ένα ιστορικό γεγονός για μας η συγκεκριμένη δημοπρασία, γιατί κάτω από μια στέγη θα δημοπρατηθούν τα καλύτερα προϊόντα του κόσμου» δήλωσε ο κ. Πούλιος.

Η NAFA θα εξακολουθήσει να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες, πολύ πιο ισχυρή, πολύ πιο δυναμωμένη μετά από αυτή την εξέλιξη και σίγουρα η αγορά της Καστοριάς θα έχει τη δυνατότητα να αξιοποιήσει και τις υπηρεσίες του τμήματος μάρκετινγκ της NAFA που ξέρει να προσεγγίζει, να δημιουργεί να ανοίγει πόρτες και να δίνει τα οφέλη που ξέρει ότι αξίζουν εδώ σ’ αυτή την αγορά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Πούλιος.

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας στέκεται πάντοτε δίπλα σε οποιαδήποτε εκδήλωση που γίνεται για τον κλάδο», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας Δημήτρης Κοσμίδης.

Χαιρετισμό στην ημερίδα απηύθυνε και ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας Ναούμ Δίτσιος.


kosmidis-poulios

nafa

poulios-ditsios

salagiannis-poulios-maleganos

xatzisimeonidis-poulios

 

 

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *