Ο διεθνής Τύπος «παραμιλάει» με το απίστευτο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο [εικόνες]

cr7-juve-goal708

Εκστασιασμένες οι μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εφημερίδες από το αριστούργημα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ένα γκολ που θα μείνει στην ιστορία του ποδοσφαίρου και θα αποτελεί μέρος των καλύτερων highlights του αθλήματος για πάρα πολλά χρόνια. Βασικά, για πάντα…

Ο Πορτογάλος άσος έφτασε το σώμα του στον… Θεό για να σκοράρει αυτό το ψαλιδάκι και να γράψει άλλη μια χρυσή σελίδα στην καριέρα του με τη φανέλα της Ρεάλ. Ή μήπως είναι ο ίδιος ο Θεός; Το σίγουρο είναι πάντως ότι οι ευρωπαϊκές εφημερίδες αναρωτιούνται στα πρωτοσέλιδά τους το πρωί της Τετάρτης από ποιον πλανήτη έχει έρθει αυτός ο άνθρωπος…

«Από ποιον πλανήτη ήρθες;», είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος στο πρωτοσέλιδο της μαδριλένικης εφημερίδας AS, η οποία αναφέρει ότι ο Ρονάλντο «πέταξε» στα 2,23 μ. για να κάνει αυτό το ανάποδο ψαλίδι.

 

Το…. καλύτερο όμως το κρατούσε για το δεύτερο μέρος. Στο 64′ και μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Γιουβέντους, ο Καρβαχάλ έκανε σέντρα και ο Πορτογάλος σηκώθηκε πολύ ψηλά και με τρομερό ανάποδο “ψαλίδι” διπλασίασε τα τέρματα της “βασίλισσας”.

Ρονάλντο χειροκροτήθηκε από την πλειοψηφία των οπαδών της Γιουβέντους, ενώ ο Ζινεντίν Ζιντάν έκανε μια χαρακτηριστική κίνηση για το “καυτό” τέρμα του “CR7”.


Η Marca έχει χάσει τα λόγια της και αφήνει τη μεγάλη φωτογραφία της στιγμής εκείνης να μιλήσει από μόνη της. Η απλή και λιτή φράση «Το γκολ» στο πρωτοσέλιδό της είναι αρκετό για το αριστούργημα του Κριστιάνο Ρονάλντο που δεν περιγράφεται. «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε ένα ψαλιδάκι που θα μείνει στην ιστορία», προσθέτει η μαδριλένικη εφημερίδα.

«Από άλλον πλανήτη», γράφει και η γαλλική εφημερίδα Equipe, έχοντας φυσικά στο πρωτοσέλιδό της τη στιγμή που ο Ρονάλντο με το εντυπωσιακό ψαλίδι σημειώνει ένα από τα ομορφότερα γκολ που έχουν μπει ποτέ.

Οι ιταλικές Gazzetta dello Sport και Corriere dello Sport έχουν και αυτές με τη σειρά τους στο πρωτοσέλιδο το απίστευτο ψαλιδάκι του Κριστιάνο Ρονάλντο. Η πρώτη έχει μείνει με… το στόμα ανοικτό γράφοντας ένα «CRWOW» με μεγάλα γράμματα και θαυμαστικό για την γκολάρα του Πορτογάλου. «Όπερα της τέχνης» χαρακτηρίζει αυτό που έγινε χθες το βράδυ στο Τορίνο η δεύτερη μεγάλη ιταλική αθλητική εφημερίδα στο πρωτοσέλιδό της.

Η αποθέωση φυσικά υπάρχει και στην πατρίδα του Ρονάλντο με την A Bola να είναι πολύ συγκεκριμένη στο σημερινό της πρωτοσέλιδο με τρεις απλές λέξεις: «Είναι ο μεγαλύτερος», ενώ προσθέτει πως «ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε το καλύτερο γκολ στην καριέρα του και ένα από τα καλύτερα στην ιστορία του Champions League».

Για το αν ο Ρονάλντο είναι γήινος αναρωτιέται και τρίτη εφημερίδα, καθώς με τη σειρά της η πορτογαλική Record αναφέρει στο πρωτοσέλιδο: «Από άλλον πλανήτη».

Πηγή: gazzetta.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *