Νικολέττα Παπακωνσταντίνου: Η 21χρονη κόρη του Βασίλη στην παρουσίαση του δίσκου του

rantoupapakon-570

«Ολα είναι για μας». Ετσι τιτλοφορείται η νέα δισκογραφική δουλειά του Βασίλη Παπακωνσταντίνου που παρουσιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Ακτή Πειραιώς.

Στο νέο του δίσκο, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου συναντιέται μουσικά με τον Θέμη Καραμουρατίδη -σσ. υπογράφει τη μουσική- και τον Οδυσσέα Ιωάννου -σσ. «έντυσε» τη μουσική του δίσκου με τους στίχους του-. Από την βραδιά, δεν έλειπαν φίλοι και συνεργάτες του ερμηνευτή. Eνα πρόσωπο που ξεχώρισε ήταν η 21 κόρη του, Νικολέττα, που έδωσε το «παρών» για να στηρίξει το μουσικό «παιδί» του μπαμπά της.

«Η οικογένεια μου δίνει δύναμη. Στο θέατρο συχνά απομονώνεσαι από την πραγματική ζωή και περιστρέφεσαι γύρω από τον εαυτό σου. Η οικογένεια μου έδινε το μέτρο -και με ολοκλήρωσε. Η διπλή διασημότητα προφανώς και στιγμάτισε την κόρη μου, της δυσκόλεψε τη συνθήκη της ανεμελιάς της. Επρεπε να συγκροτηθεί πιο γρήγορα. Από τη στιγμή που τα κατάφερε, κέρδισε».

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό People η Ελένη Ράντου είχε αναφερθεί στο επάγγελμα που διάλεξε η κόρη της: «Η κόρη μου θα κάνει το πιο μοναχικό και δύσκολο επάγγελμα (σσ έχει περάσει στη Σχολή Καλών Τεχνών). Με έχει έννοια».

NDP Photo Agency/ H κόρη του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στην παρουσίαση του δίσκου του
NDP Photo Agency/ H κόρη του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στην παρουσίαση του δίσκου του

Η Νικολέττα Παπακωνσταντίνου σε παλαιότερες δημόσιες εμφανίσεις με την Ελένη Ράντου και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου:

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...