Η εκπληκτική μεταμόρφωση της Φουρέιρα τα τελευταία 10 χρόνια – Ήταν μια… άλλη, εντελώς αγνώριστη [Εικόνες]

i-ekpliktiki-metamorfosi-tis-foyreira-ta-teleytaia-10-chronia-itan-mia-alli-entelos-agnoristi-eikones

Μπορεί να είναι από τις λίγες καλλιτέχνιδες στην Ελλάδα που κάθε της εμφάνιση είναι ένα show από μόνο του, συνδυάζοντας χορογραφία και τραγούδι, αλλά για να καταλήξει σε αυτό, η Ελένη Φουρέιρα έχει περάσει από πολλά διαφορετικά στάδια.

Κι αυτό το αποδεικνύει η εικόνα της, η οποία μοιάζει εντελώς διαφορετική από τότε που έκανε τα πρώτα βήματα της καριέρας της.

Σε ηλικία 7 ετών

Αλλωστε, η ίδια άρχισε να ασχολείται με το τραγούδι από πολύ μικρή ηλικία, καθώς με το που τελείωσε το σχολείο, εμφανίστηκε σε νυχτερινά κέντρα της Αθήνας.

Το 2007 δημιούργησε μαζί με την Αλκμήνη Χατζηγιάννη και τη Μαρία Μακρή το γκρουπ «Mystique», το οποίο διαλύθηκε το 2010 και έκτοτε κάνει σόλο καριέρα.

 

 

Στις πρώτες της εμφανίσεις on stage το 2006

Ιδιαίτερα γνωστή στο κοινό έγινε μέσα από τη συμμετοχή της στο show του Mega «Just the 2 of us», όπου διαγωνίστηκε ως ζευγάρι με τον Παναγιώτη Πετράκη.

 

Όσο αναφορά την εξωτερική της εμφάνιση, το πρώτο που έρχεται στο νου κάποιου, όταν ακούει το όνομα Φουρέιρα είναι τα… μαλλιά της.

Ως μέλος των Mystique το 2008

 

Η ίδια έγινε γνωστή για τα πυκνά, άφρο μαλλιά της, τα οποία και κράτησε για αρκετά χρόνια, κυρίως στην αρχή της καριέρας της.

 

Η τραγουδίστρια έχει κάνει πολλές αλλαγές. Εχει γίνει ξανθιά, μαυρομάλλα, ακόμη και κοκκινομάλλα, ενώ τα τελευταία χρόνια προτιμά τους σκουρόχρωμους τόνους και έχει τα μαλλιά της μακριά και ίσια.

Σόλο καριέρα, μετά την διάλυση των Mystique το 2010

Οσο για το σήμερα, η ίδια μονοπωλεί το ενδιαφέρον καθώς κατάφερε να φτάσει στην δεύτερη θέση του τελικού της Eurovision, μαζί με την χώρα της Κύπρου και το τραγούδι Fuego.

Το 2011 συνεργάζεται με τον Κώστα Μαρτάκη

Με πιο καστανά μαλλιά το 2012

Με τον πρώην της, Δημήτρη Πελέκη

Με άλλο λουκ στα MADVMA το 2012

Η ίδια επανέρχεται στο αφρο μαλλί την ίδια χρονιά

Σε μία άλλη της εμφάνιση

Το καλοκαίρι του 2013 στην Μύκονο

Ξανθιά το ίδιο έτος

Φωτογράφηση του περιοδικού Shape, πάλι το 2013.

Με τον πρώην της, Γιώργο Σαμαρά, το 2014.

Με άφρο πάλι μαλλιά και μαγιό.

Το καλοκαίρι του 2015

Μόλις πριν δύο χρόνια

Σήμερα

Πηγή: iefimerida.gr

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...