Ανέβηκε στη σκηνή του «έχεις ταλέντο» και καθήλωσε κοινό και κριτές

exeistalento

Τα περισσότερα παιδιά τρέμουν και μόνο στη ιδέα να ανεβούν σε μια μεγάλη σκηνή και να τραγουδήσουν. Για την 13χρονη Paris Morgan όμως, αυτό ήταν όνειρο ζωής!

Η πιτσιρίκα ανέβηκε στη σκηνή του «Αυστραλία έχεις ταλέντο» και μάγεψε κοινό και κριτές. Η ερμηνεία της στο κλασικό ιταλικό τραγούδι «Nella Fantasia» ήταν εξαιρετική. Κανείς δεν πίστευε ότι η νεαρή κοπέλα θα τραγουδήσει με τόσο ώριμη φωνή ισάξια ενός επαγγελματία.

Πέρα από το όμορφο παρουσιαστικό της και την αγγελική φωνή, τα ταλέντα της δεν περιορίζονται εκεί. H νεαρή με τα μακριά ξανθά μαλλιά ξέρει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά. 

Μόλις τελείωσε την ερμηνεία της, συγκινήθηκε και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Το όνειρό της να βρεθεί σε μια μεγάλη σκηνή και να δείξει το ταλέντο της, έγινε πραγματικότητα. Μαζί όμως με αυτήν, συγκινήθηκε το κοινό αλλά και οι κριτές που την παρακολουθούσαν με ανοιχτό το στόμα. Όνειρό της μετά το «Αυστραλία έχεις ταλέντο» είναι να ερμηνεύσει στη La Scala, μουσική σκηνή στο Μιλάνο.

Φυσικά οι κριτές την πέρασαν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού. Τώρα η ερμηνεία της κάνει τον γύρο του διαδικτύου και μόλις την ακούσετε, θα καταλάβετε τον λόγο… Δείτε το viral βίντεο:

Πηγή βίντεο: AwesomeTalent666

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *